Cepljenje proti steklini 2014

V skladu z Zakonom o veterinarstvu in novim Pravilnikom o ukrepih za ugotavljanje, preprečevanje širjenja in zatiranja stekline (Ur. list RS št. 98/13) razpisujemo OBVEZNO CEPLJENJE PSOV PROTI STEKLINI. Od zadnjega cepljenja ne sme miniti več kot 12 mesecev. V letu 2014 je cepljenje obvezno za vse pse. Pse, ki se skotijo med letom, je treba cepiti takoj, ko dopolnijo starost 12 do 16 tednov.

S SEBOJ OBVEZNO PRINESITE POTNI LIST ŽIVALI, OSEBNI DOKUMENT IN  OBVESTILO. Cena cepljenja je 31,42 EUR. Za pse, ki še niso registrirani, se doplača še registracija psa v centralni register psov v znesku 29,90 EUR. Vsako spremembo lastništva ali pogin psa je treba v 8 dneh javiti veterinarski organizaciji na predpisanem obrazcu.

Cepljenje lahko opravite na sedežu Veterinarske ambulante FARMA v Podlogu vsak delovni dan od 7. do 10. ure in od 17. do 18. ure ter v soboto med 7. in 9. uro.

Imetniki psov in mačk poskrbite za zdravje svojih živali s pravočasnim cepljenjem proti nalezljivim boleznim in z rednim odpravljanjem notranjih in zunanjih zajedavcev.

Comments are closed.